Deniz Hümmet har bytt klubbadress och försäkrar därmed fortsatt spel i Allsvenskan genom att ansluta till Djurgården. Anfallaren har officiellt skrivit på för klubben, rapporterar Expressen.

I en kommentar till klubbens officiella hemsida delade Hümmet sin entusiasm över det nya äventyret. Han uttryckte sin glädje över att vara en del av en så framstående och betydande förening som Djurgården.

Simon Klingsten som är en inbiten djurgårdssupporter kommenterar:

– Jag har inte så bra koll på honom faktiskt, men av vad jag har sett från hans statistik så kan han bli lovande. Jag har varit skeptisk till djurgårdens anfallare som har underpresterat och generellt sett haft det svårt med målskyttet, men jag tror att det kan vara bra att få in Hümmet som är en lång forward vilket kan hjälpa djurgården att få igång anfallet.

Den 27-årige Hümmet, som imponerade förra säsongen som Kalmar FF:s bästa målskytt med nio mål i Allsvenskan, har nu skrivit på ett treårskontrakt med Stockholmsklubben som slutade på en fjärde plats föregående säsong.

Text: Edvard Manell